Güllüova Ortaokulu

Vizyon: • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Misyon: BİZ, Güllüova Ortaokulu olarak; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.

Başarılar: 2021 yılında bir öğrencimiz FEN Lisesi´ni kazanmıştır. İki öğrencimizde Bursluluk sınavını kazanmıştır

Isınma: SOBALI
Servis Bilgisi: Özel servis yoktur.
Sportif Etkinlikler: Basketbol- Voleybol- Futbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006

Telefon - 05064596642 (Mehmet BOZKURT Okul Müdürü)

WEB - https://gulluovaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜLLÜOVA MAH. 8 CAD. MUŞ BULANIK GÜLLÜOVA ORTAOKULU BLOK NO 7 BULANIK / MUŞ

Yerleşim Yeri - GÜLLÜOVA MAHALLESİ

Ulaşım OKULUMUZA İLÇE MERKEZİNDEN HER YARIM SAATTE BİR ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 5 KM UZAKLIKTADIR.